E-Cursus

Wil je thuis in je eigen tempo meer weten over kwaliteitsmanagement?
Wil je een heldere uitleg door professionals ?

Ga dan naar de interactieve E-Cursus Introductie Kwaliteitsmanagement, nu slechts € 395,-

Lees meer
Oud Arlesteyn biedt de slagvaardigheid en betrokkenheid van een kleinere organisatie, gecombineerd met de voordelen van een multidisciplinair kennisnetwerk.
Advies

Advies

Organisaties bestaan uit personen. De uitdaging is om elk individu bewust en betrokken te maken bij zijn of haar handelen. Projectmatige aanpak, motivatie en humor zijn kenmerken die hierbij goed gewaardeerd worden.

Trainingen

Trainingen

Oud Arlesteyn biedt een compleet, in eigen beheer ontwikkeld en uitstekend gewaardeerd, trainingsaanbod voor onderhoud, opzetten of auditen van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en MVO.

Certificeringen

Certificeringen

Certificatie is soms een eis, soms een wens. Er zijn veel certificatieschema’s en wij beperken ons tot de managementsystemen, waarvan de meest voorkomende kwaliteit, veiligheid en MVO zijn.

Testimonials

Zeer praktische en boeiende training welke gegeven is door een inspirerend expert op het gebied van audits. Rob brengt voldoende variatie aan m.b.t. de lesstof en de trainingsonderdelen. Ook zorgt hij voor relevante praktijkvoorbeelden en interactie met de cursisten. Ik kan deze training van harte aanbevelen.

– Manon Parlevliet, Adviseur P&O

Onze diensten

Als onafhankelijk advies- en trainingsbureau laten wij op onderstaande terreinen onze meerwaarde zien. 

Trainingscentrum

Oud Arlesteyn beschikt over een eigen trainingscentrum in Oudewater waar onze trainingen geschreven en ontwikkeld worden. Ook biedt het de mogelijkheden om de trainingen hier te volgen.

In-company trainingen

Oud Arlesteyn komt graag naar uw bedrijf voor in-company trainingen. Zo hebben we het afgelopen jaar o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Gouda, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Tilburg in-company trainingen verzorgd.

Onafhankelijk

Oud Arlesteyn is een onafhankelijk advies- en trainingsbureau op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsmanagement en MVO. Hierdoor kunnen we op maat gemaakte trainingen schrijven voor onze klanten.

Vakkundig

Door uitsluitend vakkundig personeel aan te nemen en samenwerken met ervaren partners blijft de kwaliteit die geleverd wordt gewaarborgd. Hierdoor is 98% van onze klanten tevreden over de geleverde diensten.

Theorie en praktijk

In onze trainingen en cursussen wordt er aandacht gegeven aan zowel de theorie als de praktijk van het desbetreffende onderwerp. Goede voorbeelden hiervan zijn de ISO training en de ISO audit.

MVO

Ons beleid is gericht op de continuïteit van de onderneming, waarbij de belangen van de stakeholders centraal staan. Wij zijn een moderne onderneming en hebben concreet en aantoonbaar aandacht voor MVO.

Wat vinden onze klanten?

Wij zijn trots op de resultaten en beoordelingen van onze cursisten. Van audit-trainingen tot leveranciersbeoordelingen. We doen het voor u en blijkbaar doen we dat erg goed!

Lees de ervaringen van onze cursisten of laat zelf een beoordeling achter door op het plaatje links van deze tekst te klikken.

Een greep uit onze referenties:

CBM Montfoort Techpro Gerard Huiden FysioManager Deno Compressors Streetfurniture Montage B.V. Metal Bouwkonsort B.V. Willems Vastgoedonderhoud Verbree B.V.