Over ons

Oud Arlesteyn

Wij zijn een onafhankelijk advies- en trainingsbureau voor kwaliteits- en veiligheidsmanagement en MVO. Daarnaast bieden wij diensten aan op het gebied van interim- en/of projectmanagement en risico analyses.

Visie

Verandering is vaak de enige constante voor organisaties. De wereld verandert, de markt verandert en daarom doet u er verstandig aan om mee te veranderen. Maar veranderingen teweegbrengen binnen een organisatie is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom is het ons doel om organisaties hierbij te helpen. 

Een succesvolle organisatie wordt gekenmerkt door een variëteit aan competenties, door heldere communicatie, breedgedragen doelstellingen en door het optimaal benutten van de capaciteiten van medewerkers. Wij geloven dat het voor elke organisatie mogelijk is om op deze manier succesvol te worden. 

Als advies- en trainingsbureau streven wij ernaar om betrokken, betrouwbaar en betaalbaar te zijn. We doen wat we zeggen, we zeggen duidelijk wat we doen en dat doen we tegen een schappelijk tarief. 

Missie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat organisaties voldoen aan wet- en regelgeving en een klimaat van continue verbetering weten te realiseren.

Om deze doelstelling te behalen maken wij gebruik van een groot pakket aan managementsystemen, trainingen, certificeringen en onze eigen jarenlange ervaring in (senior)management. 

Op basis van deze methode hebben wij in de afgelopen jaren een loyale en tevreden klantenkring opgebouwd en wij hopen deze kring de komende jaren verder uit te breiden.

Klik hier voor onze missie ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

98 procent

98% van onze adviesklanten is zeer tevreden

86 procent

8.6 is het gemiddelde evaluatiecijfer voor onze trainingen

81 procent

81% van onze adviesklanten is tevreden met de doorloopsnelheid tot aan certificaat

Onze (veiligheids)partner: VCA in Vorm

VCA inVORM biedt een praktische oplossing voor VGM-bijeenkomsten en Toolboxmeetings. U kunt kiezen uit een groot aanbod van toolboxen gemaakt door deskundigen uit de praktijk. 

Ook kunt u hier LMRA pasjes bestellen. Neem een kijkje op www.vcainvorm.eu.