VGM-coördinator en de VCA-norm

Doelgroep

Veiligheids / VGM coördinatoren en interne auditoren

Data

Op aanvraag (09:30 - 16:30)

Locatie

Locatie klant

Minimale vooropleiding

MBO

Relevante normen

VCA* / ** / Petro.

Kosten

Incompany : prijs op aanvraag

Leerdoelen

Na afloop van de training beschikt u over praktische kennis van de meest recente VCA-norm, kunt u de norm vertalen naar concrete acties en heeft u een startpunt voor verdere invoering en/of verbetering van uw VCA-systeem.

VGM-coördinator en de VCA-norm

De VGM-coördinator is belast met zaken die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn binnen een organisatie. De coördinator wordt daarom geacht op de hoogte te zijn van de actuele wet- en regelgeving en moet deze ook kunnen vertalen naar de eigen bedrijfssituatie.

Tijdens deze training wordt u onder deskundige begeleiding van een (Hogere) Veiligheidskundige (tevens lead auditor) door de norm heen geholpen. Per paragraaf wordt de normtekst behandeld en wordt er uitleg gegeven en de benodigde acties omschreven. U ontvangt tevens een voorbeeld van een intern auditrapport.

Hierbij gaan wij uit van een VCA** (2 ster ) systeem. Voor VCA* (1 ster ) zijn er minder vragen maar is er wel samenhang in de aanpak van het veiligheidssysteem. Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

Meer weten over deze training? Bel naar +31 (0) 651 847 213, of stuur een mail naar info@oudarlesteyn.nl

Succesvol verstuurd

Hartelijk dank voor de inschrijving. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Inschrijven training